mig i dag

I dag tog mig og min søster i eftermiddags forbi vintagebutikken krøllul’ da den desværre lukker. Vi håbede derfor at kunne gøre os et bette kup, men jeg fandt desværre ikke noget, som jeg ikke kunne leve uden. Amalie fandt et fint elastik, men det var så også det. Her er lige nogle billeder af hvad jeg havde på i dag.

bukser – cheap monday // Skjorte – Monki // Strik – mtwtfss // Støvler – vagabond // bullethalskæde – etsy // bæltetaske – vintage

Som det sidste billeder viser, måtte jeg selvfølgelig lige afprøve en af de tre nye neglelakker. Jeg kan kun sige at jeg er positiv overrasket over resultatet da jeg på ovenstående billede kun har givet neglene to lag. Den kan helt sikkert anbefales og ligner 99% “happy birthday” fra Deborah Lippmann. I får også lige et par billeder af det elastik, som amalie fandt da i også lige kan se hendes fine ombrehår.

//Julie

Reklamer

4 responses to “mig i dag”

 1. xenoglossyco says :

  Sikke et coolt outfit og nøøøj hvor er jeg vild med bæltetasken! Den er jo intet mindre end fantastisk! Så ærgerligt (for mig altså) at den er vintage:)

  Smil Ditte
  xenoglossyco

 2. tandwfashion says :

  1000 tak 🙂 Noget lignende kan findes på Ebay 😀 så det er ikke helt umuligt at finde..

  • xenoglossyco says :

   Ej, tusind tak! Jeg må igang med at kigge:) Den er virkelig fantastisk! Og så ligner man ikke alle de andre piger med de der bæltetasker:)

   SMil Ditte
   xenoglossyco

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: